Hur finner Du, Dina kollegor och familj tid och ekonomi att lämna vardagens allvar för att ta han om kropp och själ? Hur stress bäst hanteras är många gånger beroende av varför stressen uppstår och vilken livssituationen som råder. Med Casada massagefåtöljer och träningsredskap sparar Du pengar, tid, minska stressen och öka effektiviteten genom att enkelt återhämta Dig i den absolut senaste tekniken inom masssagefåtöljer. Du kan träna snabbt och effektivt i hemmet, på kontoret med våra träningsbrädor.


Bäst när det gäller
Hyr Din Hilton II massagestol hos oss

Hilton II massagestol ger absolut bäst återhämtning och comfort för pengarna. Passar både för hem och på arbetsplatsen. Hilton II har avancerad teknik men är extremt enkel att använda. Två knappar och Du är igång. En av våra massageprogram som heter YOGA är riktigt svårslaget. Hilton II är en branschledande massagefåtölj och ger absolut den bästa återhämtningen Du och Dina kollegor behöver.

Ett vinnande och svårslaget koncept för Dig och Dina anställda. 

Fullservice innebär att all service, underhåll, reservdelar och transporter är inkluderat. Vilket blir   tryggaste, bekvämaste, enklaste och kostnadseffektivaste sättet att ha en massagestol på arbetsplatsen 

Ni garanteras alltid att ha en fullt fungerande massagefåtölj på arbetsplatsen under hela hyresperioden.

Fördelarna med att hyra är:

- Alltid tillgänglig massage till en låg månadskostnad

- Alltid tillgänglig för återhämtning

- Minskar sjukfrånvaron 

- Alltid en fräsch och fullt fungerande massagefåtölj

- Du nyttjar driftsbudgeten och inte likviditeten

- Fria leveranser och installation

- Skattefri förmån för anställda

- Fullt avdragsgillt för arbetsgivaren

- Utbildning och fri support under hyrestiden


Större behov? Begär offert.

Maila:  niklas@sableline.se