Vad är en Devlon matta?

Devlon mattor är entrémattor som man har framför ytterdörren eller andra dörrar i sitt hem. Mattorna kan man hitta hos de flesta butiker idag där bl.a inredning säljs—som Clas Ohlson eller Jysk. Anledningen till att mattorna är så pass attraktiva är för att de är en metervara, vilket innebär att man kan köpa så mycket av mattan som man behöver. Detta är väldigt bra för de som behöver vara flexibla med sin inredning och behöver en anpassad matta. Devlon mattorna är till exempel väldigt attraktiva som heltäckningsmattor eller helt enkelt entrémattor.

Vad är det enklaste sättet att köpa Devlon mattor på idag?

Att köpa mattorna är väldigt enkelt idag. På nätet kan man hitta väldigt billiga mattor och köpa dessa utan mycket strul. Har man inte möjlighet att köpa mattorna direkt kan man finansiera dessa köp med hjälp av ICA kort eller andra form av kreditkort som erbjuder krediter i olika butiker som säljer inredning, som till exempel ICA Maxi eller andra butiker—och därefter kan man betala kreditfakturan när man väl har möjlighet att finansiera hela köpet.

Alternativt så kan man naturligtvis delbetala köpet och slippa en hög kostnad för mattorna.

Var kan man hitta Devlon mattor att köpa?

Devlon mattor går enklast att hitta hos närmaste inredningsbutik. Det är dock inte så att alla nödvändigtvis säljer mattorna. Några butiker där det är säkert att man kan hitta Devlon mattor hos är:

  • Clas Ohlson
  • ICA
  • Coop
  • Jysk
  • Mio
  • IKEA
  • Och andra butiker som säljer inredning

Man behöver inte söka hos just inredningsbutiker utan även stora matvarubutiker som Coop och ICA har avdelningar i butikerna där allt möjligt säljes.

Man kan även hitta mattorna på butiker som Rusta.

Enklast är det att köpa mattorna på internet. I det fallet behöver man endast söka efter Devlon mattor på exempelvis Google eller Pricerunner och därefter får man upp alla resultat där mattorna går att köpa.

Oftast är dessa hemsidor säkra att köpa hos dock kan det vara bra att säkerställa detta innan man gör ett köp, förutsatt att butiken inte är ett stort och känt varumärke, eller en stor kedja. Stora butiker och kedjor är det oftast väldigt säkert att handla hos på internet.

Hur mycket kostar Devlon mattor?

Mattorna kostar olika men hos Clas Ohlson kan man exempelvis hitta Devlon entrémattor för endast 500 kronor.

Vill man köpa metervis eller anpassade Devlon mattor gör man bäst i att ta kontakt med butiken eller att bege sig dit och tala med en representant eller hos kundservice för att få ett bättre inblick i hur butikens prissättning ser ut.

Även här är internet en väldigt smidig lösning då man här snabbt kan jämföra olika butikers priser och därefter välja den butik man känner erbjuder det bästa priset per meter.

Devlon mattor kostar således olika hos olika butiker men de är nästan aldrig allt för dyra. Kvalitetsmässigt får man jättemycket för pengarna. Viktigast är att man jämför priserna så man inte köper Devlon från den butik som erbjuder produkten till högsta pris—utan man bör köpa mattan där den erbjuds till lägst pris. Speciellt om man köper via internet då det här inte kostar en något alls att shoppa hos en hemsida över en annan. Man sitter fortfarande framför sin dator och shoppar från hemmet—så det skadar inte att shoppa hos den billigaste hemsidan över den dyrare.